Motor.- Fernando Alonso, nomenat millor novell en les 500 Milles d’Indianapolis

• El pilot Fernando Alonso ha estat nomenat millor novell d'aquest any en les 500 Milles d'Indianapolis, prova en la qual va debutar diumenge passat i en la qual es va veure obligat a abandonar a falta de 21 voltes quan lluitava en les posicions davanteres.

30.05.2017 - 11:36

MADRID, 30 (EUROPA PRESS)

El pilot Fernando Alonso ha estat nomenat millor novell d’aquest any en les 500 Milles d’Indianapolis, prova en la qual va debutar diumenge passat i en la qual es va veure obligat a abandonar a falta de 21 voltes quan lluitava en les posicions davanteres.

El bicampió del món de Fórmula 1 se n’ha anat de terres nord-americanes acompanyat pels centenars de milers de persones que van acudir al circuit a veure la cita amb la IndyCar. Aclamat i aplaudit en sortir del seu monoplaça, l’asturià va aconseguir, en la seva primera participació, guanyar-se el respecte de l’afició del motor, arribant a liderar diversos cops el certamen tant en el primer terç com durant la meitat de la cursa.

No obstant això, una avaria en el motor del seu McLaren-Honda el va obligar a abandonar en l’última part d’una competició que va acabar guanyant el japonès Takuma Sato. Després d’aquesta nova experiència als Estats Units, l’asturià tornarà a la Fórmula 1 en el Gran Premi del Canadà, que es disputarà del 9 a l’11 de juny.