07.04.2023 - 11:35
|
Actualització: 07.04.2023 - 12:47
La cuinera Maria Nicolau va deixar fa poc els fogons de la cuina del Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau (Osona). Quan ho va anunciar, va dir que prenia aquesta decisió perquè volia prioritzar uns altres projectes. “Tinc projectes molt grossos al davant, que em fan molta il·lusió, que eren inimaginables fa deu anys, i ara són davant meu.”
En una entrevista a RAC 1, ha donat alguns detalls més sobre aquesta nova etapa que estarà encarada a la comunicació culinària. Quan li han demanat si seria un programa per a TV3, ho ha descartat, perquè diu la programació culinària ja està coberta: “No farem un programa de televisió a TV3 perquè en Marc Ribas ho fa estupendament i la Gessamí Caramés també.”
Diu que el nou projecte que prepara encara ha de rebre el vist-i-plau, però ha avançat que seran “coses ben parides, salvatges, poc domesticades, que surtin del llenguatge que es fa servir a TV3, i de cara als joves”. En aquest sentit, ha dit que li agraden les càpsules de vídeo de pocs segons que són pensades per als nous públics i que poden ser útils. “Si tinguessis càpsules de 20 segons, i cuinessis a casa i pensessis ‘com va dir la Maria que es feien els popets amb ceba?’, i ho anessis a mirar i en pocs segons ho poguessis solucionar, què et semblaria? Doncs potser pot estar bé, fer això.”