27.10.2016 - 12:05
BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)
La ciutat de Londres se sumarà divendres que ve als actes de commemoració dels 700 anys del naixement de l’escriptor mallorquí Ramon Llull amb un simposi sobre la cuina medieval catalana i un seminari sobre les últimes investigacions sobre el pensament de l’autor.
‘Sabors catalans: Ramon Llull i la cuina medieval’ és el simposi que ha organitzat l’Institut Ramon Llull conjuntament amb la Senate House University, en què proposen un acostament al món de l’autor fent èmfasis en les referències gastronòmiques que apareixen en el llibre ‘Llibre d’Evast e Baquerna’ a través d’una conferència a càrrec de Joan Santanach, comissari de l’Any Llull a Catalunya i editor del text culinari en català més antic que es coneix.
La Queen Mary University of London acollirà el seminari amb acadèmics internacionals de primer nivell com Santanach i Anthony John Lappin, professor investigador de la Maynooth University d’Irlanda, perquè presentin les seves investigacions més recents sobre l’obra i el pensament de Llull.