25.03.2016 - 02:00
|
Actualització: 25.03.2016 - 11:28
Ingredients:
(per quatre persones)
un llobarro d’un quilo i tres-cents grams, sencer, net i escatat
4 patates grosses
2 cebes
2 grans d’all
2 braquetes de julivert
1 gotet de vi blanc
el suc de de mitja llimona
1 gotet de fumet o d’aigua
1 culleradeta de pebre vermell
oli, sal
8 ó 10 tomàquets Cherry per adornar
Elaboració:
Agafem una safata que pugui anar al forn. Hi posem tres o quatre cullerades d’oli. A sobre hi posem les patates sense pell, a rodanxes fines. A sobre hi posem la ceba també fina, tallada a juliana. Ho salpebrem.
Posem la safata al forn ja calent. Deu minuts després hi afegim el gotet de vi blanc. I cinc minuts després ja hi podem posar el peix. Per sobre li posem el suc de mitja llimona. El salpebrem. Hi afegim un got d’aigua. El deixem coure un quart d’hora (fins que el peix sigui fet).
Posem els tomàquets Cherry pel voltant de la safata, l’all i julivert picat per sobre el peix i una culleradeta de pebre vermell. Ho deixem cinc minuts més al forn i ja estarà llest per servir.