14.06.2017 - 10:49
TARRAGONA, 14 (EUROPA PRESS)
La Mel de Romaní Bio i la Mel de Bosc Bio amb all negre de la companyia Muria han aconseguit dues estrelles corresponents a la qualificació de gust excel·lència en l’edició 2017 dels premis Superior Taste Award, organitzats per l’International Taste & Quality Institute (Itqi) de Brussel·les (Bèlgica).
En un comunicat aquest dimecres, la companyia ha explicat que el jurat d’aquests premis està format per més de 125 xefs i sommeliers de 15 institucions culinàries europees, entre les quals figuren Maîtres Cuisiniers de France, l’Academy of Culinary Arts i l’Hellenic Xefs’ Association, entre d’altres.
Durant el procés d’avaluació dels premis ‘Superior Taste Award’, els diferents productes són sotmesos a un tast a cegues, d’acord amb un procés d’anàlisi sensorial, en el qual es redacta un informe on es detallen els criteris d’olfacte, aparença, textura i gust en paladar considerats pels membres del tast.