L’Empresa en xarxa: Apícola Rossend Margalef

Redacció

16.02.2011 - 06:00
Actualització: 10.01.2018 - 13:04

La mel catalana conquereix el paladar japonès

>Accedeix a la fitxa completa del cas a l’Anella d’ACC1Ó

L’essència floral de Catalunya, continguda en la mel que elabora l’Apícola Rossend Margalef, ha conquerit un paladar tan exigent com el japonès.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor