La verema 2017 s’avança set dies en la DO Conca de Barberà (Tarragona)

  • Els cellers de la Denominació d'Origen (DO) Conca de Barberà (Tarragona ha començat la verema 2017 aquesta setmana perquè la maduració del raïm s'ha avançat set dies a causa de les temperatures de juny i juliol.

VilaWeb
Redacció
24.08.2017 - 12:40

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

Els cellers de la Denominació d’Origen (DO) Conca de Barberà (Tarragona ha començat la verema 2017 aquesta setmana perquè la maduració del raïm s’ha avançat set dies a causa de les temperatures de juny i juliol.

La DO Conca de Barberà ha afirmat en un comunicat aquest dijous que esperen una bona producció semblant a la quantitat de l’any passat i “més sana que donarà vins de més qualitat”.

Segons el comunicat els agricultors que van començar la verema fa dies han destinat el raïm per a base cava i vendre-la fora, i la resta de cooperatives començaran la campanya entre el 28 d’agost i l’1 de setembre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor