La verema 2017 s’avança set dies en la DO Conca de Barberà (Tarragona)

  • Els cellers de la Denominació d'Origen (DO) Conca de Barberà (Tarragona ha començat la verema 2017 aquesta setmana perquè la maduració del raïm s'ha avançat set dies a causa de les temperatures de juny i juliol.

VilaWeb
Redacció
24.08.2017 - 12:40

BARCELONA, 24 (EUROPA PRESS)

Els cellers de la Denominació d’Origen (DO) Conca de Barberà (Tarragona ha començat la verema 2017 aquesta setmana perquè la maduració del raïm s’ha avançat set dies a causa de les temperatures de juny i juliol.

La DO Conca de Barberà ha afirmat en un comunicat aquest dijous que esperen una bona producció semblant a la quantitat de l’any passat i “més sana que donarà vins de més qualitat”.

Segons el comunicat els agricultors que van començar la verema fa dies han destinat el raïm per a base cava i vendre-la fora, i la resta de cooperatives començaran la campanya entre el 28 d’agost i l’1 de setembre.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor