La rosa de Sant Jordi… a queixalades

  • La cuinera Neus Cuscó ens proposa aquesta delicadesa per celebrar també a taula la diada del llibre i la rosa

VilaWeb

Text

Montserrat Serra

23.04.2016 - 02:00
Actualització: 22.04.2020 - 19:26

Ingredients:
(una cassoleta per persona)
4 cassoletes mitjanes
una terrina de formatge de fines herbes cremós
150 g de salmó fumat tallat primet
4 cogombres en vinagre

Elaboració:
Les cassoletes, que comprem fetes, les posem cinc minuts al forn perquè quedin cruixents. Quan les traiem, les deixem refredar i les omplim del formatge de fines herbes.
Tallem el salmó a tires llargues d’uns dos dits d’amplada. I cada tira l’enrotllem sobre el dit índex i d’aquesta manera anem fent la forma de flor. Col·loquem la flor a sobre el formatge.
Tallem els cogombres per la meitat i els col·loquem de manera que semblin les fulles de la rosa.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor