24.11.2017 - 02:00
Aquest cap de setmana es fa la sisena Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat de Catalunya Orígens a Olot. És un esdeveniment gastronòmic que reuneix productors provinents d’arreu de Catalunya amb la voluntat de presentar al públic productes artesanals de proximitat i de qualitat. Dins el recinte firal, els visitants podran degustar diferents aliments, participar en classes de cuina i comprar productes directament als productors. La fira agruparà, a més, alguns cuiners reconeguts que exemplificaran les qualitats dels productes en els tallers de l’Aula de cuina. Enguany, els cuiners més destacats són Carme Ruscalleda i Sergi Roca, xef del restaurant Aradi de Platja d’Aro.
Les principals novetats de la fira d’enguany són els productes ecològics i el primer concurs de coques de forner de Catalunya. A més, el municipi basc d’Idiazábal, famós pel seu formatge, en serà el territori convidat. Podeu consultar tota la programació ací.