15.03.2018 - 16:00
|
Actualització: 15.03.2018 - 16:45
Aquest cap de setmana es farà la Fira de l’Embotit al Firalet d’Olot, on els assistents podran degustar i comprar productes artesanals derivats del porc en una cinquantena de parades d’alimentació. L’objectiu de la festa és promoure l’embotit i posar a l’abast de tothom el prestigi d’aquest aliment, així com els formatges, riques hortalisses i cerveses naturals.
La fira obrirà demà i diumenge a les 10.00 i es mantindrà fins tard acompanyada d’altres activitats lúdiques i gastronòmiques associades als productes de proximitat. Així, es podran veure dues demostracions de cuina a càrrec del col·lectiu Cuina Volcànica, la de demà amb el xef Joan Masegur a les 19.00 i diumenge a les 18.30 de la mà de David Colom, totes dues a l’Espai Tast.
Entre les activitats proposades per al cap de setmana hi haurà dansa, teatre, xerrades i tallers per a petits i grans: de farciment de botifarres per als més menuts i de maridatges per als adults. A més, qui vulgui podrà formar part del joc ‘Un dia a pagès’, que pretén acostar la granja i el camp als més joves amb dinàmiques que permeten gaudir aprenent els oficis més tradicionals.
Producte convidat
Enguany, el producte convidat és el formatge de cabra de Las Montañas de León, que es presentarà al Firalet amb un grup de música popular de la zona per promocionar la cultura gastronòmica i folklòrica del festival.