La cuinera Maria Nicolau deixa el restaurant el Ferrer del Tall

  • "Tinc projectes molt grossos al davant que em fan molta il·lusió", ha explicat en una entrevista a TV3

VilaWeb

Redacció

07.03.2023 - 16:46
Actualització: 08.03.2023 - 13:22

La cuinera Maria Nicolau ha anunciat que el 31 de març serà el seu últim dia al capdavant de la cuina del Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau (Osona). Segons que ha explicat al programa Tot es mou de TV3, ha pres aquesta decisió perquè vol prioritzar uns altres projectes, tot i que no ha explicat quins són. “Tinc projectes molt grossos al davant, que em fan molta il·lusió, que eren inimaginables fa deu anys, i ara són davant meu. Cal Ferrer necessita que la persona que hi sigui, hi sigui; en un restaurant s’hi ha de ser perquè les coses s’acaben difuminant.”

L’any passat Nicolau va publicar Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022), un llibre on explica el seu amor per la cuina tradicional, la del xup-xup, la que prioritza el producte per sobre la forma, sense pretensions i allunyada del glamur de les estrelles Michelin. Arran de l’èxit del llibre, Nicolau enguany ha començat a col·laborar en diversos programes, com ara Està passant o Tot es mou.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor