07.03.2023 - 16:46
|
Actualització: 08.03.2023 - 13:22
La cuinera Maria Nicolau ha anunciat que el 31 de març serà el seu últim dia al capdavant de la cuina del Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau (Osona). Segons que ha explicat al programa Tot es mou de TV3, ha pres aquesta decisió perquè vol prioritzar uns altres projectes, tot i que no ha explicat quins són. “Tinc projectes molt grossos al davant, que em fan molta il·lusió, que eren inimaginables fa deu anys, i ara són davant meu. Cal Ferrer necessita que la persona que hi sigui, hi sigui; en un restaurant s’hi ha de ser perquè les coses s’acaben difuminant.”
Exclusiva de Maria Nicolau (@MAlbercocs): “Canvio de camí. Tinc projectes molt grossos al davant. El 31 de març serà l’últim dia que estaré a El Ferrer de Tall. Queda l’espai perquè algun artesà decideixi fer-s’ho seu, s’acoblin i naveguin”#TotEsMouTV3▶https://t.co/xB2zftPy4x pic.twitter.com/V0Zs6lsDNB
— Tot es mou TV3 (@totesmoutv3) March 7, 2023
L’any passat Nicolau va publicar Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022), un llibre on explica el seu amor per la cuina tradicional, la del xup-xup, la que prioritza el producte per sobre la forma, sense pretensions i allunyada del glamur de les estrelles Michelin. Arran de l’èxit del llibre, Nicolau enguany ha començat a col·laborar en diversos programes, com ara Està passant o Tot es mou.