La cuinera Maria Nicolau deixa el restaurant el Ferrer del Tall

  • "Tinc projectes molt grossos al davant que em fan molta il·lusió", ha explicat en una entrevista a TV3

VilaWeb
Redacció
07.03.2023 - 16:46
Actualització: 08.03.2023 - 13:22

La cuinera Maria Nicolau ha anunciat que el 31 de març serà el seu últim dia al capdavant de la cuina del Ferrer del Tall, a Vilanova de Sau (Osona). Segons que ha explicat al programa Tot es mou de TV3, ha pres aquesta decisió perquè vol prioritzar uns altres projectes, tot i que no ha explicat quins són. “Tinc projectes molt grossos al davant, que em fan molta il·lusió, que eren inimaginables fa deu anys, i ara són davant meu. Cal Ferrer necessita que la persona que hi sigui, hi sigui; en un restaurant s’hi ha de ser perquè les coses s’acaben difuminant.”

L’any passat Nicolau va publicar Cuina! O barbàrie (Ara Llibres, 2022), un llibre on explica el seu amor per la cuina tradicional, la del xup-xup, la que prioritza el producte per sobre la forma, sense pretensions i allunyada del glamur de les estrelles Michelin. Arran de l’èxit del llibre, Nicolau enguany ha començat a col·laborar en diversos programes, com ara Està passant o Tot es mou.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor