27.05.2017 - 22:00
|
Actualització: 28.05.2017 - 15:34
Ingredients:
4 albergínies
200 g carn picada de vedella
200 g carn picada de porc
1 ou
all i julivert
50 g pa ratllat
sal i pebre negre
1 ceba
1 copeta de vi blanc
100 g formatge Emmental
una mica de salsa de tomàquet
50 g de pinyons
Elaboració:
Posem un raig d’oli en una paella i sofregim les carns picades. Salpebrem. Un cop siguin una mica cuites, hi tirem la ceba ben ratllada, l’all i julivert i la polpa de les albergínies* també ben picada. Un cop cuit tot plegat, hi tirem un ou batut, una copeta de vi blanc, ho barregem tot i deixem reduir el vi. Tot seguit hi tirem per sobre una mica de pa ratllat.
*Mentrestant, agafem les albergínies, les tallem de dalt a baix i les marquem amb el ganivet. Hi posem sal i una mica d’oli. Les coem al forn (20‘) o al microones (10‘). Un cop cuites, buidem la polpa una miqueta.
Quan tenim la pasta feta, omplim les albergínies. Hi tirem formatge ratllat i uns quants pinyons per sobre. Ho gratinem cinc minuts al forn.
Les albergínies se serveixen amb una mica de salsa de tomàquet al plat, que fa també d’element decoratiu.