La cuina de la Neus: albergínies farcides de carn

VilaWeb

Neus Cuscó

27.05.2017 - 22:00
Actualització: 28.05.2017 - 15:34

Ingredients:
4 albergínies
200 g carn picada de vedella
200 g carn picada de porc
1 ou
all i julivert
50 g pa ratllat
sal i pebre negre
1 ceba
1 copeta de vi blanc
100 g formatge Emmental
una mica de salsa de tomàquet
50 g de pinyons

Elaboració:
Posem un raig d’oli en una paella i sofregim les carns picades. Salpebrem. Un cop siguin una mica cuites, hi tirem la ceba ben ratllada, l’all i julivert i la polpa de les albergínies* també ben picada. Un cop cuit tot plegat, hi tirem un ou batut, una copeta de vi blanc, ho barregem tot i deixem reduir el vi. Tot seguit hi tirem per sobre una mica de pa ratllat.

*Mentrestant, agafem les albergínies, les tallem de dalt a baix i les marquem amb el ganivet. Hi posem sal i una mica d’oli. Les coem al forn (20) o al microones (10). Un cop cuites, buidem la polpa una miqueta.

Quan tenim la pasta feta, omplim les albergínies. Hi tirem formatge ratllat i uns quants pinyons per sobre. Ho gratinem cinc minuts al forn.

Les albergínies se serveixen amb una mica de salsa de tomàquet al plat, que fa també d’element decoratiu.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor