La cuina de la Neus: Pollastre amb rovellons al cava

  • Neus Cuscó ens presenta un rostit de temporada

VilaWeb

Neus Cuscó

12.11.2016 - 10:39

Ingredients:
1 pollastre de pagès (d’uns 1,7 kg)
1 kg de rovellons (o 250 g en conserva)
1 cabeça d’alls
1 pastanaga
2 tomàquets sencers petits
2 cebes grosses
2 o 3 escalunyes
1 copa de cava
1 copa de conyac (o vi ranci)
oli, sal i pebre negre

Per a la picada:
1 galeta Maria
12 avellanes
1 all cru

Elaboració:
En una cassola amb oli, posem la cabeça d’alls. Sofregim el pollastre fins que s’enrosseixi. Afegim la ceba feta a trossos, les escalunyes senceres, la pastanaga en dos trossos i els tomàquets sencers. Salpebrem. Hi tirem un raig de conyac i també el cava, i quan s’hagin evaporat una mica abaixem el foc i afegim una mica d’aigua.

Agafem una paella amb oli i sofregim els bolets una mica. Quan el rostit porti uns tres quarts d’hora al foc, afegim els bolets i la picada. Deixem que faci xup-xup un quart d’hora més.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor