12.11.2016 - 10:39
Ingredients:
1 pollastre de pagès (d’uns 1,7 kg)
1 kg de rovellons (o 250 g en conserva)
1 cabeça d’alls
1 pastanaga
2 tomàquets sencers petits
2 cebes grosses
2 o 3 escalunyes
1 copa de cava
1 copa de conyac (o vi ranci)
oli, sal i pebre negre
Per a la picada:
1 galeta Maria
12 avellanes
1 all cru
Elaboració:
En una cassola amb oli, posem la cabeça d’alls. Sofregim el pollastre fins que s’enrosseixi. Afegim la ceba feta a trossos, les escalunyes senceres, la pastanaga en dos trossos i els tomàquets sencers. Salpebrem. Hi tirem un raig de conyac i també el cava, i quan s’hagin evaporat una mica abaixem el foc i afegim una mica d’aigua.
Agafem una paella amb oli i sofregim els bolets una mica. Quan el rostit porti uns tres quarts d’hora al foc, afegim els bolets i la picada. Deixem que faci xup-xup un quart d’hora més.