La cuina de la Neus: Peus de porc gratinats

VilaWeb
Neus Cuscó
29.04.2017 - 22:00

Ingredients:
4 peus de porc cuits (s’han de bullir una hora i mitja amb aigua, sal, una ceba i llorer)
2 alls
julivert
50 g ametlles o avellanes
1 copeta de vi ranci o dolç
40 g de mantega
oli
pa ratllat
sal
pebre negre
salsa de tomàquet

Elaboració:
Agafem una plata d’anar al forn, li posem una mica d’oli i els peus de porc partits per la meitat i col·locats amb la pell a sota.

Fem una picada amb els alls, el julivert, les ametlles o avellanes i la mantega pomada, la sal i el pebre. Amb aquesta pasta untem els peus de porc. Per sobre hi tirem la copa de vi i després el pa ratllat.

Posem els peus de porc al forn, a 200° uns vint minuts. Quan estan gratinats, ja es poden treure.

A l’hora de servir, col·loquem al fons del plat una mica de salsa de tomàquet i a sobre els peus de porc gratinats.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor