23.01.2016 - 02:00
|
Actualització: 23.01.2016 - 16:35
Ingredients:
300 g torró Xixona (correspon a una barra aproximadament)
300 g de nata
4 fulles de gelatina
2 rovells d’ou
una mica d’aigua
50 g sucre
Elaboració:
Amb l’aigua i el sucre fem un almívar posant-ho al foc i remenant contínuament. Quan el tinguem, el reservem.
Es barregen amb compte els rovells d’ou, la nata i el torró aixafat amb una forquilla, i la gelatina que prèviament haurem desfet amb una mica d’aigua calenta. També l’almívar. Ho passarem tot per la batedora, que quedi una pasta fina.
Untarem un motlle corona amb una mica de mantega. Hi posarem la pasta i el deixarem a la nevera de quatre a sis hores. Després ja podrem desmotllar. Adornarem el pastís amb varetes de xocolata o unes neules o altres llepolies que ens hagin quedat de les festes de Nadal.