La cuina de la Neus: Pastís de torró de Xixona

  • Neus Cuscó ens proposa una recepta per aprofitar el torró que ens hagi sobrat de les festes de Nadal

VilaWeb

Text

Montserrat Serra

23.01.2016 - 02:00
Actualització: 23.01.2016 - 16:35

Ingredients:

300 g torró Xixona (correspon a una barra aproximadament)
300 g de nata
4 fulles de gelatina
2 rovells d’ou
una mica d’aigua
50 g sucre

Elaboració:

Amb l’aigua i el sucre fem un almívar posant-ho al foc i remenant contínuament. Quan el tinguem, el reservem.

Es barregen amb compte els rovells d’ou, la nata i el torró aixafat amb una forquilla, i la gelatina que prèviament haurem desfet amb una mica d’aigua calenta. També l’almívar. Ho passarem tot per la batedora, que quedi una pasta fina.

Untarem un motlle corona amb una mica de mantega. Hi posarem la pasta i el deixarem a la nevera de quatre a sis hores. Després ja podrem desmotllar. Adornarem el pastís amb varetes de xocolata o unes neules o altres llepolies que ens hagin quedat de les festes de Nadal.

Pastís de torró -tot

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor