La cuina de la Neus: pastís de patata amb carn d’olla

  • Un exemple de cuina d’aprofitament

VilaWeb

Neus Cuscó

13.01.2018 - 22:00

Ingredients:
—4 patates grosses
—1 ceba
—Restes que ens han quedat de la carn d’olla (botifarra, pollastre, vedella, porc, orella, pernil…)
—un got petit de llet
—50 g de mantega
—formatge ratllat
—sal, pebre negre

Elaboració:
Bullim les patates amb pell uns 30 minuts (depenent de la mida i la classe de la patata).

Trinxem la ceba i la sofregim en una paella. Quan la tenim enrossida, afegim les restes de carn d’olla ben esmicolada. (Si ens hagués quedat una mica de tòfona de les festes de Nadal, la ratllem per sobre de la carn.)

Mentrestant, pelem les patates i les passem pel passapuré, amb una mica de mantega, un rajolí de llet, sal i pebre, fins que el puré quedi ben fi.

Agafem una safata d’anar al forn i fem un llit amb la meitat del puré de patata que tenim. A sobre, hi posem la carn d’olla esmicolada i sofregida amb la ceba, i la cobrim amb el puré que ens resta.

Espolsem formatge ratllat per sobre i hi posem uns trossets de mantega.

Col·loquem la safata al forn i gratinem.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor