24.10.2015 - 02:00
|
Actualització: 25.10.2015 - 21:32
Ingredients:
(per a uns setanta panellets)
400 gr ametlla mòlta
400 gr sucre glaç
150 gr patata bullida amb pell
Ratlladures de llimona
Una culleradeta de sucre de vainilla
Guarnició:
100 gr pinyons
100 gr ametlles crues picades
100 gr coco ratllat
una culleradeta de nescafè
2 ous
maicena
Elaboració:
Bullir les patates amb pell. Mesclar la massa de patates amb l’ametlla mòlta i el sucre en petites quantitats. Treballar-ho tot. Ratllar la pell de la llimona i el sucre de vainilla. Continuar treballant fins a obtenir una massa uniforme. Deixar reposar la massa vint-i-quatre hores a la nevera.
Dividir la massa en quatre parts iguals:
Pinyons: formar boles, passar per maicena i per clara d’ou batuda. Cobrir amb els pinyons i pintar amb rovell d’ou.
Ametlla: formar tires i passar-les per la maicena i la clara d’ou. Cobrir amb les ametlles picades i pintar amb el rovell d’ou.
Coco: mesclar la massa amb la mitat del coco. Formeu piràmide, passeu-les per coco ratllat i posar-les a la safata.
Cafè: mesclar la massa amb una cullerada de nescafè i formar boles.
Untar una plata de forn amb una mica de mantega i farina. Coure al forn preescalfat a 200 graus, de 12 a 15 minuts.