La cuina de la Neus: Macedònia de primavera

  • Amb maduixots, meló i nespres, molt refrescant i digestiu

VilaWeb
Montserrat Serra
14.05.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
2 melonets Gàl·lia
250 g maduixots del Maresme
10 nespres
4 cullerades soperes de sucre roig
Suc de dues llimones

Elaboració:
Tallem els melons per la meitat, els buidem tot fent boletes. Els posen en un bol. Després netegem els maduixots, sense treure-li la part del tronquet i les fulles, perquè no agafin aigua. Els afegim al bol. Pelem les nespres, traiem els pinyols i els partim per la meitat. També els afegim al bol.

Posarem quatre cullerades de sucre i el suc de dues llimones dins del vol amb les fruites i ho deixem reposar un parell o tres d’hores.

Per a la presentació, aprofitarem la closca del meló, que servirà de recipient per acollir la fruita macerada. La meitat de la closca del meló es col·locarà dins d’un bol transparent.

Aquesta macedònia és una base que es pot servir acompanyada amb iogurt, nata, vi dolç, suc de taronja…

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor