La cuina de la Neus: Llaminera amb pasta de full

  • Un plat divertit, que sorprèn amb el contrast de dins i fora

VilaWeb

Neus Cuscó

09.12.2017 - 22:00

Ingredients:
—Llaminera de 400 g
—Dos manats d’espinacs frescs
—100 g de pernil salat
—Un paquet de pasta de full rectangular
—Un ou
—Un all
—Oli, sal i pebre

Elaboració:
Rentem els espinacs, els bullim, els escorrem i els passem per la paella amb una mica d’oli i un gra d’all.

Estirem la pasta de full i la col·loquem sobre el paper de forn que porta. Posem la meitat dels espinacs sobre la pasta de full. A sobre, hi posem dos talls de pernil i la llaminera salpebrada. Després hi posem la resta d’espinacs i dos talls de pernil més. Emboliquem el tall de carn amb la pasta de full. Ajuntem les puntes humitejant-nos els dits amb una mica d’aigua. Hi fem un petit forat al mig, perquè la pasta no quedi bufada.  Amb la pasta de full que sobri fem una sanefa per decorar. Pintem la pasta amb l’ou batut.

Enfornem la llaminera a 200 graus durant trenta minuts. Després la deixem dins el forn calent, però apagat, durant deu minuts més. I ja la podrem servir.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor