La cuina de la Neus: gelat de cafè

  • Refrescant per a aquests dies xafogosos d’estiu

VilaWeb

Neus Cuscó

22.07.2017 - 22:00

Ingredients:
4 ous
4 cullerades soperes de sucre mòlt
1 culleradeta de Nescafé descafeïnat
400 g de nata
1 copeta de licor Baileys o licor de cafè
granets de cafè o encenalls de xocolata

Elaboració:
Batem els rovells d’ou amb el sucre fins que blanquegi. Després, hi afegim la nata muntada, el cafè i el licor i ho batem tot. Posem la pasta líquida dins d’una carmanyola de vidre, la tapem i la deixem al congelador durant vuit hores, com a mínim. Quan faci deu minuts que l’hi hem ficat, la traiem i la remenem. Aquesta operació la repetirem un parell de vegades més, la primera al cap de mitja hora i la segona quan hagi passat una hora. D’aquesta manera, evitarem que el gelat cristal·litzi.

Aquest gelat el podem tenir al congelador durant uns quants dies. Per a servir-lo, en farem boles i hi posarem encenalls de xocolata, granets de cafè o una mica de nata per sobre.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor