28.05.2016 - 12:53
Ingredients:
200 g coco ratllat
1 pot petit llet condensada
1/4 litre llet
3 ous
75 g de sucre
un rajolí de suc de llimona
Elaboració:
Farem un caramel amb el sucre, una cullerada d’aigua i unes gotes de llimona. Ho posarem en un motlle. Barrejarem els rovells d’ou amb la llet condensada i la llet. Després hi afegirem 150 g de coco. Quan ho tinguem tot ben barrejat, hi afegirem també les clares a punt de neu. Posarem aquesta pasta dins del motlle amb la base de caramel. Courem el flam al forn, de 30 a 40 minuts, a 180°. Quan el flam s’obri una miqueta per dalt, la cocció serà acabada. Per estar-ne segurs, punxarem el flam i si el pinxó surt net, senyal que ja és cuit. El deixarem refredar. Un cop fred, el desemmotllarem (passarem un ganivet pel voltant per fer-ho més fàcil). Li donarem la volta i el col·locarem a sobre d’una plata. El decorarem amb els 50 g de coco que ens quedaven.