La cuina de la Neus: Corona de mango

  • Unes postres refrescants per a tancar aquestes festes

VilaWeb

Neus Cuscó

06.01.2018 - 22:00

Ingredients:
—1 mango gros
—3 llimones
—100 g de sucre
—3 clares d’ou
—5 fulles de gelatina
—3 iogurts naturals
—fruita (mandarina, maduixes, kiwi…)

Elaboració:
Agafem el mango, el pelem i el tallem. El posem en un bol i hi afegim el suc d’una llimona i mitja. La llimona i mitja que queda la ratllem. Hi afegim el sucre i els iogurts. Ho passarem tot per la batedora, fins que quedi una textura fina.

Mentrestant, posem les cinc fulles de gelatina en aigua freda, uns cinc minuts. Les escorrem i, per desfer-les, les mullem amb tres o quatre cullerades d’aigua calenta. Barregem la gelatina amb la crema de mango que tenim preparada.

Muntem les clares a punt de neu i també les barregem amb la crema de mango, amb molta cura, perquè no baixin.

Tenim a punt un motlle corona de silicona, l’esbandim per tenir-lo mullat i hi posem la crema. El tapem amb paper film i el deixem a la nevera unes sis hores.

En el moment de servir, donem la volta a la corona a sobre d’una safata. Guarnim la corona amb fruita variada tallada i ben posada.

Aquestes postres també es poden fer amb plàtan, si us agrada més que el mango.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor