06.01.2018 - 22:00
Ingredients:
—1 mango gros
—3 llimones
—100 g de sucre
—3 clares d’ou
—5 fulles de gelatina
—3 iogurts naturals
—fruita (mandarina, maduixes, kiwi…)
Elaboració:
Agafem el mango, el pelem i el tallem. El posem en un bol i hi afegim el suc d’una llimona i mitja. La llimona i mitja que queda la ratllem. Hi afegim el sucre i els iogurts. Ho passarem tot per la batedora, fins que quedi una textura fina.
Mentrestant, posem les cinc fulles de gelatina en aigua freda, uns cinc minuts. Les escorrem i, per desfer-les, les mullem amb tres o quatre cullerades d’aigua calenta. Barregem la gelatina amb la crema de mango que tenim preparada.
Muntem les clares a punt de neu i també les barregem amb la crema de mango, amb molta cura, perquè no baixin.
Tenim a punt un motlle corona de silicona, l’esbandim per tenir-lo mullat i hi posem la crema. El tapem amb paper film i el deixem a la nevera unes sis hores.
En el moment de servir, donem la volta a la corona a sobre d’una safata. Guarnim la corona amb fruita variada tallada i ben posada.
Aquestes postres també es poden fer amb plàtan, si us agrada més que el mango.