La cuina de la Neus: conill amb allada

  • Un rostit gustós i nutritiu, que fa festa

VilaWeb

Neus Cuscó

30.09.2017 - 22:00

Ingredients:
(per a quatre persones)
1 conill d’un quilo (amb el fetge)
1 cabeça d’all i 3 grans d’all més
1 ceba ben grossa
20 ametlles i avellanes
4 patates grosses fetes a trossos
oli, sal, pebre
1 ramet d’herbes aromàtiques (llorer, farigola, romaní)
1 got de vi ranci
un got d’aigua

Elaboració:
En una cassola gran posem oli i la cabeça d’all sencera. Fem a trossos el conill, el salpebrem i el sofregim. Afegim la ceba tallada petita i el ramet d’herbes. També el got de vi ranci. Abaixem el foc i deixem que faci xup-xup. Quan el vi s’hagi evaporat, posem a la cassola un got d’aigua. Retirem el fetge, que ja serà cuit. Afegim les patates i fem coure el rostit durant una hora.

Per fer la picada: Posem el fetge, que ja serà cuit, en un morter o en una picadora, juntament amb els tres grans d’all cru i les ametlles i avellanes. Ho piquem tot i ho deixem amb una mica d’aigua.

Quan les patates siguin cuites, hi tirem la picada per sobre i deixem el rostit al foc cinc minuts més. I ja tenim el plat fet.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor