La cuina de la Neus: confitura de carabassa o cabell d’àngel

  • És un farciment que serveix per a les ensaïmades, les coques, els pastissets, les crestes, etc.

VilaWeb

Neus Cuscó

04.11.2017 - 22:00

Ingredients:
—Una carabassa de confitura (verda amb ratlles blanques)
—Sucre
—Aigua
—Un canó de canyella
—Pell d’una llimona
—Un gotet d’aigua

Elaboració:
Obrim la carabassa amb compte, perquè té la pell molt dura i costa. La fem bullir amb la pell i tot, fins que la polpa sigui cuita, durant tres quarts d’hora. La deixem refredar. Buidem la polpa i la desfilem. Retirem les llavors. Pesem la polpa i agafem la mateixa quantitat de sucre.

Fem un almívar amb un gotet d’aigua i el sucre. Quan tinguem l’almívar fet, afegim la polpa i anem remenant sense parar, a foc mitjà, durant una mitja hora, fins que el cabell d’àngel canviï de color i esdevingui groguenc. El deixem refredar.

Posem el cabell d’àngel en pots, els tapem i els posem al bany maria uns vint minuts (a comptar des que bull).

El cabell d’àngel és un farciment que serveix per a les ensaïmades, les coques, els pastissets, les crestes, etc.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor