La cuina de la Neus: cols de Brussel·les amb pernil

  • Ara que arriben els primers freds

VilaWeb
11.11.2017 - 22:00

Ingredients:
1 kg de cols de Brussel·les petites
100 g de pernil dolç gruixut tallat a daus
50 g de farina
50 g de mantega
oli, sal, i pebre negre

Elaboració:
Netegem les cols de Brussel·les, en traiem les primeres fulles i hi fem una creu al tronc perquè es coguin més bé. En una olla amb aigua i sal, fem bullir les cols durant deu minuts (si bullen durant massa temps s’obren i es fan malbé). Un cop cuites, les passem per una mica d’aigua freda i les reservem.

Posem oli i mantega en una paella i sofregim els daus de pernil. Després hi afegim la farina per fer un roux (beixamel feta tan sols amb aigua). Quan la farina és cuita, hi posem una mica d’aigua de la cocció de les cols. Hi afegim les cols, una mica de pebre negre i les deixem coure durant cinc minuts. I el plat ja està fet.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

dldtdcdjdvdsdg
301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678910
dldtdcdjdvdsdg
301234567891011121314151617181920212223242526272829303112345678910
Fer-me'n subscriptor