La cuina de la Neus: coliflor amb beixamel

  • Neus Cusco ens proposa aquesta recepta gustosa, per degustar les darreres verdures d'hivern, que encara trobem al mercat i són ben maques

VilaWeb

Text

Montserrat Serra

21.05.2016 - 02:00

Ingredients:
(per a 4 persones)

1 coliflor grossa
50 g pernil
1 gra d’all
25 g de mantega
50 g farina
1/2 litre de llet
sal i pebre
formatge ratllat

Elaboració:
Tallem la coliflor a ramets i els bullim amb aigua i sal durant uns 10 minuts.
Escorrem i posem la coliflor en una plata per anar al forn.
Fregim una mica el pernil amb un gra d’all a trossets petits, amb una mica d’oli i mantega.
Posem la farina, remenem, i hi tirem la llet calenta amb una mica de sal i pebre. Remenem fins a aconseguir una salsa una mica espessa. La tirem per sobre de la coliflor. I a sobre de tot hi esmicolem el formatge ratllat, que posarem a gratinar al forn.
I bon profit.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor