15.07.2017 - 22:00
Ingredients:
Per a la pasta:
350 g farina de forner
1 culleradeta de sal
mig sobre de llevat Royal
una cullerada d’oli de gira-sol
200 g d’aigua tèbia
Per al farcit:
2 paquets d’espinacs frescos
1 corró de formatge de cabra
30 g de pinyons
12 tomàquets cherry
oli, sal, pebre negre i un gra d’all
alfàbrega fresca
Elaboració:
Posem la farina en un bol, hi fem un forat i hi posem la sal, l’oli i el llevat. Ho remenem tot i hi afegim l’aigua. Ho tornem a remenar i treballem fins a tenir una pasta fina. La deixem reposar entre deu i quinze minuts. Estirem la pasta amb els dits i la posem en una safata per a forn amb paper vegetal untat amb oli. L’enfornem a 200° uns deu minuts.
Mentrestant, haurem bullit, escorregut i picat els espinacs.
Posem una mica d’oli en una paella i saltegem els pinyons. Els retirem. Després, amb el mateix oli, sofregim l’all ben picat i, un cop estigui daurat, hi afegim els espinacs. Els donem un parell de voltes.
Traiem la pasta del forn i, per sobre, hi posem els espinacs, el formatge a rodanxes, els tomàquets oberts per la meitat i els pinyons. Després, posem alfàbrega picada sobre els tomàquets.
Tornem a enfornar la coca deu minuts més, a 180° i ja estarà a punt.