24.02.2018 - 22:00
|
Actualització: 03.03.2018 - 19:26
Ingredients
(per a 4 persones)
‒500 g de cigrons cuits (300 g si són per a coure),
‒2 manats d’espinacs,
‒1 ou dur,
‒4 grans d’all,
‒1 cullerada de farina,
‒reservar una mica de suc dels cigrons o dels espinacs,
‒pebre vermell,
‒oli,
‒sal.
Elaboració
Per a bullir els cigrons hem de tenir-los vint-i-quatre hores en remull, amb aigua tèbia i una mica de sal o bicarbonat. Posem aigua en una olla i quan bulli els hi afegim. Han de bullir a foc viu durant una hora i mitja, depenent de la mena.
Per altra banda, fem bullir els espinacs amb aigua i sal durant deu minuts. Els escorrerem ben escorreguts.
Tallem els alls a rodanxes. En una paella posem oli i sofregim els alls. Els reservem. A la mateixa paella fem un roux: hi posem una cullerada de farina, que sofregirem una mica, i tot seguit hi afegim una mica del suc dels cigrons o dels espinacs. Hi afegim els cigrons i al mig hi posem els espinacs. Ho deixem coure cinc minuts. Hi espolsem una mica de pebre vermell per sobre i hi ratllem un ou dur per sobre. Ja ho podem servir.