La cuina de la Neus: bròquil amb pasta

  • Un plat modest però molt nutritiu, ràpid de fer, gustós, del temps i originari d'Itàlia

VilaWeb
Neus Cuscó
18.03.2017 - 22:00

Ingredients:
(per a 4 persones)
250 g de pasta (llacets, espirals, etc.)
1 bròquil
4 alls
1 bitxo (si és petit, sencer, si és gran, un tros)
4 cullerades de salsa de pesto
12 filets d’anxova
80 g de formatge ratllat parmesà
oli, sal i pebre

Elaboració:
Posem una olla amb aigua al foc, amb sal. Fem bullir el bròquil tallar uns set minuts. Ha de quedar ‘al dente’. L’escorrem i reservem.

En la mateixa aigua, posem la pasta i la fem bullir segons indicacions del paquet. L’escorrem i la reservem.

Mentrestant, en una paella gran posem oli i sofregim els quatre alls tallats petits. I al final afegim el bitxo. Aleshores posem la pasta i el bròquil, ho remenem tot dos o tres minuts i hi posem el pesto. Donem unes quantes voltes a la paella i tancarem el foc.

Posem el contingut de la paella en una plata, amb el formatge parmesà i els filets d’anxova.

Les anxoves les haurem posat uns minuts amb aigua i unes gotes de vinagre. D’aquesta manera queden més gustoses.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor