18.03.2017 - 22:00
Ingredients:
(per a 4 persones)
250 g de pasta (llacets, espirals, etc.)
1 bròquil
4 alls
1 bitxo (si és petit, sencer, si és gran, un tros)
4 cullerades de salsa de pesto
12 filets d’anxova
80 g de formatge ratllat parmesà
oli, sal i pebre
Elaboració:
Posem una olla amb aigua al foc, amb sal. Fem bullir el bròquil tallar uns set minuts. Ha de quedar ‘al dente’. L’escorrem i reservem.
En la mateixa aigua, posem la pasta i la fem bullir segons indicacions del paquet. L’escorrem i la reservem.
Mentrestant, en una paella gran posem oli i sofregim els quatre alls tallats petits. I al final afegim el bitxo. Aleshores posem la pasta i el bròquil, ho remenem tot dos o tres minuts i hi posem el pesto. Donem unes quantes voltes a la paella i tancarem el foc.
Posem el contingut de la paella en una plata, amb el formatge parmesà i els filets d’anxova.
Les anxoves les haurem posat uns minuts amb aigua i unes gotes de vinagre. D’aquesta manera queden més gustoses.