La cuina de la Neus: bolets saltats amb salsitxes

  • Un plat senzill de tardor

VilaWeb
Neus Cuscó
07.10.2017 - 22:00
Actualització: 08.10.2017 - 23:51

Ingredients:
(per a 4 persones)
3 quarts de quilo de bolets (rovellons, ceps, gírgoles, rossinyols…)
8 salsitxes
all i julivert
sal, pebre

Elaboració:
Posem oli en una paella i saltem els bolets, fets a trossos, ben nets. Els coem fins que perdin l’aigua. Afegim les salsitxes tallades a trossets petits. Afegim una bona picada d’all i julivert. Salpebrem i deixem coure les salsitxes fins que siguin cuites.

Si hi afegim quatre ous batuts convertirem el plat en un remenat de bolets, que també és molt bo.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor