04.06.2016 - 02:00
|
Actualització: 04.06.2016 - 09:34
Ingredients:
700 g favetes pelades tipus «baby»
50 g pernil serrà
uns quants tomàquets «cherry»
1 ceba tendra
mig pebrot verd
1 pebrot vermell petit
1 manat de menta
1 paquet de créixems
una vinagreta feta d’oli d’oliva, sal, vinagre i pebre
Elaboració:
Bullirem les favetes, que han de ser petites, uns quinze minuts. Les escorrerem i les refrescarem amb aigua freda. Les col·locarem en una safata, on hi haurem posat uns quants créixems a sota. A sobre les favetes posarem els pebrots de dos colors, la ceba filetejada petiteta i els tomàquets «cherry» oberts per la meitat. A sobre de tot hi escamparem el pernil a taquets ben petits. Ho amanirem amb la vinagreta i ja podrem servir l’amanida, tot i que una mica fresqueta encara és més bona (la podem col·locar deu minuts o un quart d’hora dins de la nevera).