La cuina de la Neus: Amanida de favetes

  • Per a les últimes faves de la temporada, però han de ser petites

VilaWeb
Montserrat Serra
04.06.2016 - 02:00
Actualització: 04.06.2016 - 09:34

Ingredients:
700 g favetes pelades tipus «baby»
50 g pernil serrà
uns quants tomàquets «cherry»
1 ceba tendra
mig pebrot verd
1 pebrot vermell petit
1 manat de menta
1 paquet de créixems
una vinagreta feta d’oli d’oliva, sal, vinagre i pebre

Elaboració:
Bullirem les favetes, que han de ser petites, uns quinze minuts. Les escorrerem i les refrescarem amb aigua freda. Les col·locarem en una safata, on hi haurem posat uns quants créixems a sota. A sobre les favetes posarem els pebrots de dos colors, la ceba filetejada petiteta i els tomàquets «cherry» oberts per la meitat. A sobre de tot hi escamparem el pernil a taquets ben petits. Ho amanirem amb la vinagreta i ja podrem servir l’amanida, tot i que una mica fresqueta encara és més bona (la podem col·locar deu minuts o un quart d’hora dins de la nevera).

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor