Josep Roca, millor sommelier: “És un premi a tots els qui hi ha darrere el vi”

  • Està satisfet que l'organització hagi reconegut per primera vegada la figura del sommelier

VilaWeb

Redacció

19.07.2022 - 17:06
Actualització: 19.07.2022 - 23:22

Josep Roca, nomenat fa poc millor sommelier del món la primera vegada que la llista The World’s 50 Best Restaurants inclou aquesta categoria, ha dit en arribar a Barcelona: “És un premi a totes les persones que hi ha darrere del vi.”

En declaracions a la premsa, tot just arribar a l’aeroport de Barcelona procedent de Londres i acompanyat pels seus germans Joan i Jordi, Josep Roca ha apuntat que és un premi important per al vi, perquè és un premi dedicat tant als qui el serveixen com als qui l’elaboren.

S’ha mostrat satisfet que l’organització hagi reconegut per primera vegada la figura del sommelier, i “més a l’epicentre de la gastronomia, que és Londres”. Roca també s’ha mostrat content de veure el restaurant Disfrutar a la tercera posició de The World’s 50 Best Restaurants.

Acostumats als reconeixements internacionals, Josep Roca ha confessat que “el premi atorga una sensació de confortabilitat, que s’ha d’eliminar aviat per anar assumint nous reptes”.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor