Internauta · La revolució de la impressió

Redacció

20.09.2015 - 06:00
Actualització: 10.01.2018 - 11:37

El nostre país és un referent mundial de l’alimentació i la gastronomia. I Barcelona és icona internacional del disseny i la fabricació. Partint d’aquesta base, les universitats Politècnica de Catalunya i de Barcelona han decidit d’unir esforços i de crear, a través de la Fundació CIM, un Laboratori de Demostracions Tecnològiques i Recerca Culinària centrat fonamentalment en la recerca sobre la impressió en tres dimensions d’aliments. En parlem amb el professor d’enginyeria mecànica Joaquim Minguella. [+article]

· Podeu escoltar el programa en format mp3.

· Podeu descarregar el podcast de ‘L’internauta‘ des de VilaWeb o de l’iTunes.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor