L’Institut Valencià de Cultura presenta la segona edició del Catàleg de la música valenciana

  • La segona edició del catàleg s'edita exclusivament en línia i conté dues-centes divuit entrades entre intèrprets i grups

VilaWeb

Europa Press

07.11.2019 - 17:13

L’Institut Valencià de Cultura ha presentat la segona edició del Catàleg de la música valenciana en el marc del Trovam-Pro Weekend, la Fira Valenciana de la Música, que té lloc a Castelló del 7 al 9 de novembre. El Catàleg de la música valenciana suposa una eina molt útil per a tot el sector, ja que reuneix les propostes fetes pels músics del territori.

La segona edició del catàleg s’edita exclusivament en línia i conté dues-centes divuit entrades entre intèrprets i grups, a més de trenta-vuit compositors i compositores, que suposen una nova incorporació a la publicació. El catàleg s’organitza en quatre categories: música de repertori – antiga i barroca, clàssica, contemporània, improvisació -, jazz, música tradicional i popular amplificada – rock, pop, hip-hop, reggae, sons urbans, indie…-.

La directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, Marga Landete, ha explicat que la voluntat del catàleg és ser ‘una ferramenta viva i en constant evolució’, que serveixi tant als mateixos músics com als programadors. ‘A més, enguany hem avançat perquè siga autoeditable, de manera que permeta els professionals de la música valenciana actualitzar les seues dades i assegurar-se d’estar presents’, ha dit.

El catàleg de la música valenciana té també una versió en anglès per a fomentar la internacionalització de la música valenciana i facilitar la seva promoció en diferents tipus de fires i trobades musicals per a difondre i donar a conèixer els músics valencians en altres àmbits.

Versió web

El Catàleg de la música valenciana es difondrà en festivals, fires i trobades musicals de tota mena, per a reforçar i ampliar el coneixement del treball dels músics valencians.

En la web els músics han d’omplir un breu formulari en el qual, entre una altra informació, hauran d’incloure les seves dades, la categoria musical en la qual s’emmarca la seva música, els enllaços als seus perfils de xarxes socials, fer una breu descripció dels projectes que duran a terme, informar sobre els seus membres i aportar una fotografia i un enllaç de vídeo, perquè la informació presentada sigui la més precisa possible.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor