Granissat de síndria

  • Una recepta refrescant per fer passar la calor de ‘El llibre de les receptes d’estiu’ de Francesc Murgadas (Cossetània)

VilaWeb
18.07.2015 - 06:00
Actualització: 20.07.2015 - 19:34

Aquestes calors conviden a prendre aliments que ens refresquin. Eus ací la recepta del granissat de síndria, que proposa el cuiner Francesc Murgadas a ‘El llibre de les receptes d’estiu’ (Cossetània). Per treure la calor.

GRANISSAT DE SÍNDRIA

Ingredients:

700 grams de síndria

4 cullerades de xarop de granadina

1 llimona

20 g de xocolata negra

Elaboració:

Peleu la síndria i fes-la a talls, sense les llavors. Poseu els talls al bol de la batedora amb el xarop i el suc de mitja llimona degudament colat. Bateu-ho una bona estona fins que quedi líquid. Repartiu-ho en plats fondos que aguantin al congelador. A cada plat poseu-hi dos dits de suc. Deixeu-ho tres quarts d’hora al congelador. Passat aquest temps, remeneu amb una forquilla el suc dels plats i torneu-los a posar al congelador mitja hora més. Repetiu l’operació. Després poseu el granissat en copes i poseu-hi uns encenalls de xocolata per damunt.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor