Girona Excel·lent i la Fundació Tony Manero tanquen el primer cap de setmana del Gastromusical

  • El cuiner Pep Nogué, amb Girona Excel·lent i la Fundació Tony Manero, han tancat la nit d'aquest dissabte el primer cap de setmana del festival Gastromusical, celebrat al restaurant el Molí de L'Escala, a Girona.

VilaWeb
Redacció
16.07.2017 - 14:52

GIRONA, 16 (EUROPA PRESS)

El cuiner Pep Nogué, amb Girona Excel·lent i la Fundació Tony Manero, han tancat la nit d’aquest dissabte el primer cap de setmana del festival Gastromusical, celebrat al restaurant el Molí de L’Escala, a Girona.

Segons ha informat un comunicat del Gastromusical aquest diumenge, el festival continuarà el cap de setmana vinent amb propostes del Gastrokids & Familiaria al jaciment d’Empúries (Girona).

Per la seva banda, aquest dissabte Pep Nogué ha posat en valor “els magnífics productes” d’aquest territori i ha proposat, entre altres plats, una coca de figues, foie gras, placton marí i anxoves, així com un carpaccio de butifarra de bolets amb flocs de formatge, microbrotes i oli de picada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor