Gaspatxo de síndria i fruites vermelles

  • En el rigor de l'estiu, aquesta recepta de Neus Cuscó és una delícia

VilaWeb

Neus Cuscó

23.07.2016 - 02:00
Actualització: 25.07.2016 - 11:20

Ingredients:

2 talls grans de síndria
12 maduixes
10 cireres
1 pebrot vermell mitjanet
1 ceba tendra mitjana
4 tomàquets de pera madurs
1 all
1 llesca de pa (només en farem servir la molla i la posarem en remull amb aigua)
1/2 cogombre (opcional)
sal, pebre blanc
4 o 5 cullerades d’oli verge
2 cullerades de vinagre de vi
unes fulletes de menta
aigua

Elaboració:

Agafarem una rodanxa de síndria (només una), les maduixes, les cireres, els tomàquets, el pebrot, la ceba, l’all, la llesca de pa, el cogombre si agrada, l’oli, la sal, el pebre i el vinagre. Ho passarem tot per la batedora, amb una mica d’aigua, i ho colarem amb un colador de forats una mica grossos, perquè no s’hi facin grumolls. Ho posarem a la nevera o hi afegirem glaçons per refredar-ho més de pressa.

El servirem en bols. De l’altre tall de síndria, en farem boletes que posarem dins el gaspatxo a l’hora de servir-lo. I ho adornarem amb una fulleta de menta.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 75 € l'any

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor