23.07.2016 - 02:00
|
Actualització: 25.07.2016 - 11:20
Ingredients:
2 talls grans de síndria
12 maduixes
10 cireres
1 pebrot vermell mitjanet
1 ceba tendra mitjana
4 tomàquets de pera madurs
1 all
1 llesca de pa (només en farem servir la molla i la posarem en remull amb aigua)
1/2 cogombre (opcional)
sal, pebre blanc
4 o 5 cullerades d’oli verge
2 cullerades de vinagre de vi
unes fulletes de menta
aigua
Elaboració:
Agafarem una rodanxa de síndria (només una), les maduixes, les cireres, els tomàquets, el pebrot, la ceba, l’all, la llesca de pa, el cogombre si agrada, l’oli, la sal, el pebre i el vinagre. Ho passarem tot per la batedora, amb una mica d’aigua, i ho colarem amb un colador de forats una mica grossos, perquè no s’hi facin grumolls. Ho posarem a la nevera o hi afegirem glaçons per refredar-ho més de pressa.
El servirem en bols. De l’altre tall de síndria, en farem boletes que posarem dins el gaspatxo a l’hora de servir-lo. I ho adornarem amb una fulleta de menta.