Futbol/Selecció.- Espanya, eliminada en vuitens després de caure davant d’Itàlia

• La selecció espanyola s'ha acomiadat aquest dilluns de l'Eurocopa de França 2016 després de caure en el partit de vuitens de final al Stade de France davant d'Itàlia (2-0), en un duel en el qual els gols del defensa Giorgio Chiellini i del davanter Graziano Pellè han acabat amb el somni de la 'roja' de defensar el títol aconseguit el 2012.

27.06.2016 - 20:00

MADRID, 27 (EUROPA PRESS)

La selecció espanyola s’ha acomiadat aquest dilluns de l’Eurocopa de França 2016 després de caure en el partit de vuitens de final al Stade de France davant d’Itàlia (2-0), en un duel en el qual els gols del defensa Giorgio Chiellini i del davanter Graziano Pellè han acabat amb el somni de la ‘roja’ de defensar el títol aconseguit el 2012.

En una gran primera part del combinat transalpí, l’equip de Vicente del Bosque ha estat incapaç de fer jugades davant de la pressió i la intensitat de l”azzurra’, que ha trobat el seu premi en el minut 32; en una falta executada per Eder, David de Gea ha rebutjat la pilota, que ha quedat solta dins de l’àrea petita per a Chiellini, que no ha perdonat.

Espanya ha reaccionat en la segona meitat, i ha disposat de les millors ocasions a 15 minuts del final amb un xut d’Andrés Iniesta i un cop d’esquerra de Gerard Piqué des de la frontal, tots dos repel·lits per Buffon. El central del FC Barcelona ha estat a punt d’empatar el partit a la pròrroga amb un nou xut a l’interior de l’àrea, però Graziano Pellè, ja en el temps de descompte, ha sentenciat la campiona.