Futbol/Copa.- El FC Barcelona, campió de la Copa de la Reina

• El FC Barcelona s'ha proclamat aquest diumenge campió de la Copa de la Reina de futbol femení després de superar en la final al campió de la Lliga Iberdrola, l'Atlètic de Madrid (4-1), en el partit disputat a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid), un resultat que permet a les de Xavi Llorens conquerir el cinquè trofeu coper de la seva història i evitar el doblet blanc-i-vermell.

18.06.2017 - 14:22

MADRID, 18 (EUROPA PRESS)

El FC Barcelona s’ha proclamat aquest diumenge campió de la Copa de la Reina de futbol femení després de superar en la final al campió de la Lliga Iberdrola, l’Atlètic de Madrid (4-1), en el partit disputat a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid), un resultat que permet a les de Xavi Llorens conquerir el cinquè trofeu coper de la seva història i evitar el doblet blanc-i-vermell.

Durant els primers minuts, el conjunt català va estar més sencer, va pressionar bé i va robar amb velocitat. No obstant això, quan millor jugava el FC Barcelona, l’àrbitre va veure una falta dins de l’àrea i va assenyalar penal a favor de l’Atlètic de Madrid; Sonia Bermúdez va ser l’encarregada de llançar la pena màxima, però la pilota es va marxar per sobre de la porteria de Sandra Paños. En el minut 40, després d’una bona acció de Mariona, Jennifer Hermoso va avançar al quadre català (1-0).

Ja en la segona meitat, amb un Atlètic millor organitzat, l’equip culé va incrementar la diferència de nou per mediació de Jennifer Hermoso, en el minut 48 (2-0). En una jugada individual en el minut 57, Sonia Bermúdez va realitzar un gran tret en el que Sandra Paños no va poder fer res (2-1).

Però només 11 minuts després, quan les madrilenyes estaven bolcades en camp contrari, després d’una fallada defensiva d’aquestes, Alexia Putellas va aprofitar de manera excel·lent el regal i va definir amb qualitat (3-1). La internacional Aitana Bonmati es va encarregar, ja en el 82, d’arrodonir el marcador (4-1).