Futbol.- Murgia dona a la Lazio la Supercopa italiana en el 93′ davant la Juventus

• La Lazio s'ha proclamat campió de la Supercopa d'Itàlia (2-3) amb un gol d'Alessandro Murgia en el minut 93 que desfeia l'empat davant el defensor del títol, la Juventus, ampliant a quatre títols el seu palmarès i venjant-se de les dues últimes vegades que s'han enfrontat a la 'Vecchia Signora' en aquest torneig.

14.08.2017 - 12:08

MADRID, 13 (EUROPA PRESS)

La Lazio s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Itàlia (2-3) amb un gol d’Alessandro Murgia en el minut 93 que desfeia l’empat davant el defensor del títol, la Juventus, ampliant a quatre títols el seu palmarès i venjant-se de les dues últimes vegades que s’han enfrontat a la ‘Vecchia Signora’ en aquest torneig.

Un partit molt igualat que s’ha disputat a l’Estadi Olímpic de Roma. Ciro Immobile s’ha erigit protagonista i ha provocat un penal, l’ha transformat i ha ampliat el marcador amb un doblet a a la segona part. Però l’argentí Paulo Dybala s’ha interposat a la festa del davanter romà i ha empatat el partit en els darrers 5 minuts a pilota aturada després de marcar de falta i des dels onze metres.

Quan tot semblava acabar en empat, Murgia ha aprofitat els 10 minuts que feia que era al camp per enviar la pilota al fons de la xarxa, deixant en l’oblit els quatre gols anteriors.