Futbol.- Els Estats Units conquereixen la Copa d’Or amb un agònic triomf sobre Jamaica

• La selecció de futbol dels Estats Units ha conquerit la Copa d'Or per sisè cop després de derrotar Jamaica (2-1) amb un gol en l'últim minut en la final del torneig de la Concacaf.

27.07.2017 - 13:24

SANTA CLARA (ESTATS UNITS), 27 (Reuters/EP)

La selecció de futbol dels Estats Units ha conquerit la Copa d’Or per sisè cop després de derrotar Jamaica (2-1) amb un gol en l’últim minut en la final del torneig de la Concacaf.

En el Levi’s Stadium de Santa Clara, Califòrnia, els dirigits per Bruce Arena han conquerit la Copa d’Or amb gols de Jozy Altidore i Jordan Morris. La selecció nord-americana havia guanyat prèviament el torneig el 1991, 2002, 2005, 2007 i 2013.

Altidore ha avançat la selecció local al final del primer temps amb una llançament directe de falta i els jamaicans han empatat per mitjà de Je-Vaughn Watson, que s’ha avançat a Morris per rematar un córner a l’àrea petita als 50 minuts.

Després de l’empat, els Estats Units han pressionat per buscar la victòria que ha evitat en dues ocasions el porter Dwayne Miller, en desviar perilloses rematades de Morris i de Clint Dempsey.

Quan semblava que el campió de la Copa d’Or es definiria en el torn de penals, Morris ha anotat el gol del triomf als 88 minuts en definir amb un col·locat xut al centre de l’àrea després de quedar-se amb un feble rebuig defensiu.