Fórmula 1/GP Bèlgica.- Sainz, després de dos abandons a Spa: “La tercera és la bona, diuen”

  • El pilot espanyol de Fórmula 1 Carlos Sainz (Toro Rosso) ha assenyalat que el circuit de Spa-Francorchamps és un dels seus favorits malgrat que per estrany que li sembli no ha aconseguit acabar encara una carrera, ni el 2015 ni el 2016, i confia que aquest cap de setmana pugui fer-ho, gaudir del traçat i que l'acabi de fer el pes.

VilaWeb
Redacció
21.08.2017 - 17:30

BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

El pilot espanyol de Fórmula 1 Carlos Sainz (Toro Rosso) ha assenyalat que el circuit de Spa-Francorchamps és un dels seus favorits malgrat que per estrany que li sembli no ha aconseguit acabar encara una carrera, ni el 2015 ni el 2016, i confia que aquest cap de setmana pugui fer-ho, gaudir del traçat i que l’acabi de fer el pes.

“Spa és un dels meus circuits favorits però mai no he acabat una carrera allà. La carrera del 2016 va ser fins i tot més frustrant que la del 2015 perquè vaig fer una de les millors voltes de la meva vida però vaig patir una punxada en plena recta. Molta mala sort. Recordo estar molt motivat i de sobte tot el que tenia de bo la primera volta va desaparèixer. Vaig acabar molest. La tercera és la bona, diuen”, ha assenyalat en declaracions facilitades per l’equip.

En aquest sentit, ha afegit que li agrada córrer a Spa per tenir “una mica de tot”. “Té rectes molt llargues on es pot avançar bé, però també corbes boniques, en el sector 2 en particular. És complicat trobar un bon balanç per al cotxe i el ‘set up’ entre les rectes i el sector 2, però gaudeixo amb el repte”, ha assegurat.

“Hi ha una corba que potser no és tan famosa com les altres, però que m’agrada molt i és una de les més complicades. Quan dius Spa, tots pensen en Eau Rouge, però de fet una de les corbes més difícils al món és Pouhon, arribem a gairebé 260 quilòmetres per hora, en setena marxa, i sempre cal tenir-la en compte”, ha manifestat el pilot espanyol.

D’altra banda, ha recordat que l’any passat van patir “molta calor”, més que a Espanya. “Va ser un cap de setmana especial, difícil dormir per la calor. Estàvem a Bèlgica però semblava que estiguéssim en qualsevol lloc d’Espanya, gaudint de l’estiu”, ha comentat.

“De camí al circuit passem per diversos bars i restaurants on sempre veus gent gaudint de musclos, patates fregides o gofres… Fa que et vulguis afegir a ells, però durant el cap de setmana de carrera mai no puc fer-ho. Potser aquest any pugui intentar-ho, anar-me’n i menjar allà”, s’ha sincerat Sainz.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor