14.07.2016 - 18:43
BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)
Hostelco, el saló de l’equipament, maquinària i serveis per a hostaleria i col·lectivitats, integrarà la Barcelona Hosting Week, una iniciativa que durant quatre dies convertirà Barcelona en la capital de la gastronomia i del ‘hospitality’.
Així, el saló, que es farà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 23 al 26 d’octubre, es farà eco d’una gran plataforma sectorial de la indústria gastronòmica que inclourà tota la cadena de valor del sector, des de l’equipament fins a l’elaboració i distribució del producte.
Al costat d’Hostelco també es farà el Fòrum Gastronòmic, una trobada gastronòmica que en aquesta edició se centrarà en l”univers del dolç’ i que tindrà pastissers de la talla d’Oriol Balaguer, Christian Escribà, Jordi Butron i Xano Saguer, entre d’altres.
A més, també hi participaran reconeguts xefs com Jordi Cruz, Carme Ruscalleda i els germans Torres, que faran tallers i demostracions per mostrar les noves tendències i tècniques, uns esdeveniments que coincidiran amb el Congrés de Restauració Col·lectiva, l’únic dedicat exclusivament a la restauració social.
Hostelco farà la XVIII edició amb la més elevada oferta de productes i serveis de les principals empreses del sector, el 25% de les quals seran internacionals, procedents del Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Benelux (Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg), Turquia i Portugal.
A més, Hostelco 2016 s’ha focalitzat en l’atracció de 1.100 compradors estratègics procedents de més de deu països, i destaquen 300 distribuïdors nacionals, així com responsables de compres de 50 cadenes hoteleres, de restauració i de gestió de serveis espanyoles i estrangeres que, a través d’una sèrie de trobades B2B programats pel saló, es reuniran amb els expositors d’Hostelco.