Fira.- Hostelco 2018 augmenta un 20% la seva superfície

  • La propera edició d'Hostelco, que se celebrarà del 16 al 19 d'abril del 2018 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona coincidint per primera vegada amb Alimentaria, preveu reunir la major oferta de les empreses líders del sector de 25 països en prop de 20.000 metres quadrats d'exposició, la qual cosa suposa un increment 20% en superfície ocupada respecte a l'anterior convocatòria, celebrada a l'octubre del 2016.

VilaWeb
Redacció
19.07.2017 - 15:05

BARCELONA, 19 (EUROPA PRESS)

La propera edició d’Hostelco, que se celebrarà del 16 al 19 d’abril del 2018 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona coincidint per primera vegada amb Alimentaria, preveu reunir la major oferta de les empreses líders del sector de 25 països en prop de 20.000 metres quadrats d’exposició, la qual cosa suposa un increment 20% en superfície ocupada respecte a l’anterior convocatòria, celebrada a l’octubre del 2016.

El saló presentarà tota la cadena de valor del canal horeca i ‘food service’, així com les últimes novetats en productes, tecnologies i solucions innovadores dels àmbits d’equips i maquinària per a hostaleria; parament, servei de taula, utensilis i envasos; tecnologia, entreteniment i programari; àrea cafè; tèxtils, roba i uniformes; interiorisme, decoració il·luminació i mobiliari; neteja i bugaderia; vending; spa, wellness i complements; pa i pizza, equips i utensilis, i gelateria i pastisseria.

El president del comitè organitzador del saló i de la Federació Espanyola d’Associacions de Fabricants de Maquinària per a Hostaleria, Col·lectivitats i Indústries Afins (Felac), Rafael Olmos, ha considerat aquesta edició “estratègica” a l’hora de consolidar la línia de recuperació del sector iniciada el 2014.

“Posem el focus en la innovació i apostem per créixer al mercat interior i fomentar mercats exteriors madurs, com els europeus, i uns altres emergents, com els de el nord d’Àfrica”, ha apuntat.

Els principals líders del mercat espanyol ja han confirmat la seva participació en la fira que ocuparà el pavelló 8 i compartirà amb el sector Restaurama del saló Alimentaria els pavellons 6 i 7 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, arribant als 20.000 metres quadrats, un 20% més pel que fa al 2016.

‘THE HOSTELCO EXPERIENCE’

En la seva propera convocatòria, Hostelco ampliarà els espais de demostracions en els quals es veurà l’aplicació real dels productes i serveis exposats per les empreses participants, i destaca ‘The Hostelco Experience – Live Gastronomy’, una àrea dedicada a les demostracions, ‘showcooking’ i conferències a càrrec d’alguns dels xefs de més prestigi nacional i internacional.

El saló acollirà així mateix la final del XII Campionat Nacional de Baristes que, organitzat amb la col·laboració del Fòrum del Cafè, premia cada any l’habilitat demostrada pels concursants en l’elaboració d’aquest producte i de diferents begudes a força de cafè.

‘The Hostelco Experience’ també serà el marc de ‘Live Hotel’, un espai dissenyat per interioristes especialitzats en establiments hotelers que recrearà la recepció i quatre habitacions d’un hotel d’última generació, que englobarà les tendències decoratives i tecnològiques d’un nou concepte d”hospitality’.

A més, els Premis Hostelco reconeixeran els millors fabricadors, distribuïdors, projectistes, arquitectes i interioristes dels establiments dedicats a l’hostaleria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor