Esmorzem bé a l’escola!

  • Segon col·leccionable d’El club de la cuina familiar. Aquest mes, elabora amb el teu fill una compota de poma per esmorzar de manera saludable a l’escola.

Esmorzar a casa i/o a l’escola és important, de la mateixa manera que ho és també dinar o sopar. Però, el realment important, no és tant l’hora en què esmorzen els nostres fills o les vegades que ho fan, sinó la qualitat d’allò que mengen i el fet de respectar la seva sensació de gana.

Malauradament, la publicitat a la qual estem sotmesos contínuament tant nosaltres com els nostres fills ens ha fet creure que l’esmorzar “correcte” es limita a les opcions comercials com la brioxeria, les galetes o els sucs. La publicitat és confusa i enganyosa i els nens en són especialment vulnerables, però també nosaltres dubtem i podem acabar pensant que un determinat producte ajuda el nostre fill a créixer millor quan, en realitat, està carregat de sucres, farines refinades o greixos poc saludables.

Va bé esmorzar a l’escola, és clar, sempre que el nen tingui gana i ens assegurem que li hem posat a la motxilla opcions el menys processades possibles com fruita fresca, un grapat de fruita seca o un entrepà amb pa integral.

Si voleu seguir llegint l’article, feu clic aquí.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor