18.11.2016 - 14:00
Esmorzar a casa i/o a l’escola és important, de la mateixa manera que ho és també dinar o sopar. Però, el realment important, no és tant l’hora en què esmorzen els nostres fills o les vegades que ho fan, sinó la qualitat d’allò que mengen i el fet de respectar la seva sensació de gana.
Malauradament, la publicitat a la qual estem sotmesos contínuament tant nosaltres com els nostres fills ens ha fet creure que l’esmorzar “correcte” es limita a les opcions comercials com la brioxeria, les galetes o els sucs. La publicitat és confusa i enganyosa i els nens en són especialment vulnerables, però també nosaltres dubtem i podem acabar pensant que un determinat producte ajuda el nostre fill a créixer millor quan, en realitat, està carregat de sucres, farines refinades o greixos poc saludables.
Va bé esmorzar a l’escola, és clar, sempre que el nen tingui gana i ens assegurem que li hem posat a la motxilla opcions el menys processades possibles com fruita fresca, un grapat de fruita seca o un entrepà amb pa integral.
Si voleu seguir llegint l’article, feu clic aquí.