Ensalada russa amb ‘ous xinesos’

  • Una proposta divertida per a la mainada

VilaWeb
Neus Cuscó
27.04.2019 - 21:50

Ingredients:
(per a 4 persones)

Per a l’ensalada:
1,5 kg de patates
0,5 kg de pèsols del Maresme
3 pastanagues
1 pot de tonyina amb oli de 150 g

Per a guarnir el plat:
tires de pebrot escalivat vermell
olives verdes farcides

Per fer la maionesa:
1 ou sencer
1/4 l d’oli
sal
1 molla de pa
una mica de vinagre
suc de llimona

Per als ‘ous xinesos’:
4 ous durs
tires de pebrot vermell escalivat
olives farcides
uns quants escuradents

Elaboració:
Tallem les patates i les pastanagues a quadrets petits.

Fem bullir les patates, les pastanagues i els pèsols, tot alhora, al vapor, fins que sigui cuit.

En un bol, hi posem la verdura, la tonyina esmicolada i la maionesa i ho remenem tot ben remenat.

Fem bullir deu minuts els ous. Quan siguin freds els pelem, en tallem la punta més punxeguda i hi fem el barret, girant el tros d’ou i posant una oliva, tot aguantat amb un escuradents. A cada banda d’ou hi clavem un escuradents, com si fossin els braços, i hi enfilem una oliva. Fem una bufanda amb la tira de pebrot. Seguiu la fotografia.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor