EMT València recorrerà la sentència que l’obliga a readmetre l’exgerent per a “no deixar impune” les seues pràctiques

  • L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València té "voluntat ferma" de recórrer la sentència que l'obliga a readmetre l'exgerent d'esta entitat, acomiadat per l'actual direcció de l'empresa, presidida pel regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per mantindre com a pràctica en la companyia l'execució d'hores extres sobrepassant el límit legalment permès.

VilaWeb
Redacció
25.07.2017 - 15:59
Actualització: 25.07.2017 - 23:56

VALÈNCIA, 25 (EUROPA PRESS)

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València té “voluntat ferma” de recórrer la sentència que l’obliga a readmetre l’exgerent d’esta entitat, acomiadat per l’actual direcció de l’empresa, presidida pel regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, per mantindre com a pràctica en la companyia l’execució d’hores extres sobrepassant el límit legalment permès.

Així ho han indicat a Europa Press fonts de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, que han assenyalat que acaten la resolució, emesa per un jutjat de Social de València, com fa davant “qualsevol decisió judicial”, encara que en este cas han avançat la intenció de recórrer perquè “no quede impune la situació il·legal” que va provocar l’acomiadament de l’exgerent.

Des d’esta delegació municipal han explicat que després del canvi de govern en l’Ajuntament després de les eleccions de 2015 i l’arribada de Compromís, PSPV i València en Comú al consistori, els nous responsables de l’EMT van decidir “tallar amb una pràctica no tolerable” com l’excés d’hores extres en esta companyia per damunt del topall legal.

En este sentit, han apuntat que “no es podia continuar” amb eixa dinàmica i que “la forma d’acabar amb ella era llevar a qui la feia”. “L’EMT respecta la sentència però considera que una persona que està fent una cosa que no es deu no pot quedar impune”, ha insistit per a justificar la “voluntat ferma” de recórrer la sentència.

Així mateix, des de l’administració local han comentat que en la sentència el jutjat reconeix que es duia a terme esta pràctica “il·legal” amb les hores extres encara que assenyale que “ja es feia” abans de l’arribada a la companyia de l’exgerent que va ser acomiadat.

En este sentit, les mateixes fonts afirmen que la sentència “corrobora” d’eixa manera les raons “per les quals es va destituir” i insistixen que es tracta d’una situació il·legal” i “d’una cosa que no s’havia de fer i que es feia”. “Això s’havia de parar sí o sí i la forma de fer-ho era llevar la persona que ho avalava”, han dit.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor