El xef Ricard Camarena obri Canalla Bistro Madrid amb una proposta “desenfadada, transgressora i elegant”

  • El xef valencià Ricard Camarena, que compta amb una estrela Michelin, ha obert el seu Canalla Bistro Madrid en l'espai d'oci i gastronomia Platea.

VilaWeb
Redacció
30.05.2017 - 11:47

VALÈNCIA, 30 (EUROPA PRESS)

El xef valencià Ricard Camarena, que compta amb una estrela Michelin, ha obert el seu Canalla Bistro Madrid en l’espai d’oci i gastronomia Platea.

Es tracta d’un restaurant “totalment disruptiu i diferent, ja que a Madrid no hi ha res que se li parega, i que oferix una proposta eclèctica, genuïna, divertida, desenfadada, provocativa, transgressora però al mateix temps elegant que respecta els sabors intensos i definits que aposta pels productes de la més alta qualitat, temporada i proximitat”.

“Una cuina sense regles, de receptes de mestissatge, un viatge pel món a través dels seus sabors”, segons la definix el propi Camarena en un comunicat.

Platea continua d’esta manera amb la línia d’oferir una gastronomia “ambiciosa, innovadora i de qualitat”. Des de la seua obertura, s’ha configurat com un espai avantguardista d’entendre la gastronomia, l’oci i la cultura, i ha trobat esta mateixa filosofia en el concepte Canalla Bistro de Ricard Camarena.

El director general de Platea, Gonzalo Hurtado, ha manifestat que Platea és un concepte “trencador” que oferix al comensal cada dia experiències “diferents i suggestives”. “Hem apostat per Ricard perquè és un dels millors cuiners d’Espanya i a més perquè ens hem identificat amb la seua proposta Canalla Bistro: rotunda, creativa, eclèctica, sense normes, però que al mateix temps complix expectatives”, ha explicat.

Hurtado creu que la ubicació del restaurant és “privilegiada”, enfront de l’escenari, el comensal va a poder gaudir d’un “doble espectacle: el culinari i el que succeïsca en l’espai”. “Estem convençuts que este model va a triomfar en la capital i va a suposar una fita”, ha avançat.

CONCEPTE “MOLT AFERMAT”

Ricard Camarena ha recordat que l’única vegada que va estar al capdavant d’un restaurant a Madrid li va agradar “l’experiència i el públic”. El cuiner considera que és “el moment d’obrir Canalla Bistro Madrid perquè tenim un concepte molt afermat que funciona molt bé a València i a Mèxic”.

El valencià ha apuntat que “s’ha adaptat el concepte Canalla, la seua oferta gastronòmica i el seu interiorisme, tant a la ciutat de Madrid com a un espai tan singular i tan potent com és Platea, per a nosaltres és un repte arribar a un mercat tan competitiu”.

Us proposem un tracte just

Esperàveu topar, com fan tants diaris, amb un mur de pagament que no us deixés llegir aquest article? No és l’estil de VilaWeb.

La nostra missió és ajudar a crear una societat més informada i per això tota la nostra informació ha de ser accessible a tothom.

Això té una contrapartida, que és que necessitem que els lectors ens ajudeu fent-vos-en subscriptors.

Si us en feu, els vostres diners els transformarem en articles, dossiers, opinions, reportatges o entrevistes i aconseguirem que siguin a l’abast de tothom.

I tots hi sortirem guanyant.

per 6€ al mes

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.

Si ets subscriptor de VilaWeb no hauries de veure ni aquest anunci ni cap. T’expliquem com fer-ho

Recomanem

Fer-me'n subscriptor