El ‘Tast a la Rambla’ oferirà les propostes gastronòmiques de 50 bars barcelonins

  • El 'Tast a la Rambla', que se celebrarà del 8 al 11 de juny, oferirà les propostes gastronòmiques de 50 dels millors bars, pastisseries i restaurants de Barcelona en la Rambla de Santa Mònica.

VilaWeb
Redacció
30.05.2017 - 18:45

BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

El ‘Tast a la Rambla’, que se celebrarà del 8 al 11 de juny, oferirà les propostes gastronòmiques de 50 dels millors bars, pastisseries i restaurants de Barcelona en la Rambla de Santa Mònica.

Així ho han explicat aquest dimarts en roda de premsa la regidora del districte de Ciutat Vella, Gal·la Pin; el president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar, i la directora del Grup Gsr, Roser Torras.

També han estat presents xefs de restaurants, bars i pastisseries com Romain Fornell (Caelis), Albert Raurich (Dos Pebrots), Christian Escribà (Escribà) i Nandu Jubany (Petit Comitè), entre altres.

Algunes de les especialitats que se serviran durant aquests quatre dies són el caneló trufat de l’àvia Nicolassa, d’Amaya; zamburinyes, crema de blat de moro i chimichurri d’algues, d’Arume; l’ensalada russa de Bar Ri; la gofra de te matcha amb escuma de crema catalana, d’Escribà; el bunyol cremos de bacallà i guisat de manetes, de Fonda España; la crema de fruita amb trio de ‘toppings’, de la Cuina del Moja, i el ‘steak tartar poêle’ de carn de porc de Vic, d’Opera Samfaina.

Aquest any la proposta de degustació es divideix en quatre àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platerets i Cuina Tradicional, que es completaran amb una secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors.

A més, s’introdueixen novetats com el Taller Tast Arts Santa Mònica, l’Escenari Gastronòmic by Estrella Damm i un espai per a Buenos Aires, que és la ciutat convidada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any
Fer-me'n subscriptor