08.06.2017 - 19:25
BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)
La quarta edició de ‘Tast a la Rambla’ ha començat aquest dijous confiant en “consolidar l’èxit” de públic de la passada edició fins al diumenge, fins quan uns 50 restaurants i bars oferiran tapes a la Rambla de Santa Mònica i també se celebraran tallers, ‘showcookings’ i degustacions.
El tinent d’alcalde Jaume Collboni ha defensat el “combat permanent per reivindicar La Rambla per als barcelonins”, ha dit en l’obertura de l’esdeveniment, dins de la Setmana de la Gastronomia de Barcelona, organitzada per Amics de la Rambla i el Grup GSR, ha informat l’esdeveniment en un comunicat.
Al costat del director de Turisme de Buenos Aires, Gonzalo Robredo, per representar a la ciutat convidada, el president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, ha convidat tots els ciutadans a gaudir de La Rambla, mentre que la directora del Grup GSR, Roser Torras, ha destacat el vessant social de l’esdeveniment, que col·labora amb el Casal dels Infants del Raval.
El ‘Tast a La Rambla’ està dividit en quatre àrees –cuina d’autor; pastisseria; tapes i platerets, i cuina tradicional— i compta per primera edició amb una ciutat convidada, iniciativa mitjançant la qual es presentaran propostes de cuiners argentins durant la fira.
Després de la inauguració, s’ha premiat el restaurant Gats com el guanyador de la IV Ruta de Tapes i Vermut preparat Cinzano, una iniciativa en paral·lel a la fira que compta amb la participació de 12 restaurants situats a La Rambla.